Design

Design handlar inte om snyggt eller fult, utan om att lösa problem på ett kreativt sätt. Med den enkla insikten skapar vi affärsnytta för våra kunder.

Ökad trovärdighet

På webben har du kort tid på dig att göra ett gott första intryck. De flesta besökarna bestämmer sig på ett par sekunder om de kommit rätt. Som webbyrå är det vårt jobb att skapa en snygg design som gör att ditt företag uppfattas som seriöst.

Fler konverteringar

Alla företag har olika affärsmål på webben: att besökaren ska fylla i ett formulär, registrera sig för en tjänst eller be om att bli uppringd av en säljare är några exempel. En lättanvänd webbplats ökar chansen att användaren kommer till avslut.

Hur vill du uppfattas?

På webben bestämmer du själv vilket intryck du vill ge av ditt företag. Är ni små och vill framstå som större? Eller är ni en stor koncern som vill framstå som mindre och mer lättrörlig? Bra design låter er kommunicera rätt bild av ert företag.

Responsive design

Nya surfvanor kräver en ny sorts design

Webben lever inte längre bara på den stationära datorn utan även i mobilen, på iPaden och i netbooken. Som webbyrå måste vi designa webbplatser på ett helt nytt sätt. Med responsive design ser vi till att webbplatsen anpassar sig efter besökarens möjligheter: en besökare med iPhone får en layout som passar den mindre skärmen medan en besökare med en stor skärm får en upplevelse som utnyttjar hela skärmytan.

User experience

En bättre upplevelse

Du vet själv hur irriterande det är när en webbplats inte fungerar som den ska: formulär som är omöjliga att fylla i på rätt sätt, menyer med för många alternativ eller annonser som lägger sig över hela webbplatsen. Du har en dålig upplevelse.

User experience handlar att få användaren att trivas. Att tycka om din webbplats. En besökare som förstår hur webbplatsen fungerar och tycker att den är enkel att använda kommer stanna kvar längre och i större utsträckning ta det avgörande steget — att kontakta ditt företag.

“A bad website is like a grumpy salesperson.” — Jakob Nielsen

Vill du veta mer om vår syn på design?  Kontakta oss